دریافت و ثبت نام اینماد به چه صورت است؟
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز هایی است که باید در اولین فرصت آنها را تهیه کرد. در این سری مقاله وب تو نت به شما می گوییم که اینماد چیست؟ نماد اعتماد به چه دلیل باید تهیه شود و در سایت قرار بگیرد؟ اینماد مناسب چه سایتهایی میباشد؟ هزینه اینماد چقدر میباشد؟ با ما همراه باشید تا صفر تا صد فعالسازی،گرفتن نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) و درج آن در سایت را توضیح دهیم.
اینماد چیست؟
در صورتیکه میپرسید اینماد چیست؟ باید بگوییم نماد اعتماد الکترونیک نشانه ایست که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به کسبوکارهای مجازی (فروشگاهی) ارائه میشود. در اصل باعث اعتماد بیشتر کاربران در استفاده از سایت شما میشود. یکی از عوامل مهم تجارت الکترونیک، ایجاد حس اعتماد بین کاربران میباشد. با دریافت اینماد هویت صاحب سایت و محل کسبوکار احراز میشود و کاربران با اعتماد بیشتری وارد سایت شما میشوند.
دریافت و ثبت نام اینماد یکی از مهمترین اقداماتی است که لازم است در سایتهای فروشگاهی انجام گردد و لازم است وب سایت ویژگی های لازم برای دریافت اینماد را داشته باشد. زمانی که علامت اینماد در سایتی دیده می شود کاربران حس اعتماد و راحتی بیشتری برای خرید و تعامل با فروشگاه الکترونیکی شما خواهند داشت.
لوگوی اینماد مناسب سایتهای فروشگاهی میباشد. پس اگر سایت شما بصورت شرکتی، شخصی و یا خبری است نیازی به دریافت اینماد ندارید. اما اگر یک سایت فروشگاهی دارید و کاربران از طریق درگاه پرداخت بصورت آنلاین خرید میکنند، حتما باید نماد اعتماد الکترونیک را روی سایت فعال کنید.
این نکته را مد نظر داشته باشید در صورت عدم تمایل به دریافت اینماد هیچ بانکی حتی شرکت های واسط مانند زرین پال به شما درگاه بانکی نخواهند داد.
انواع مختلف اینماد
نماد اعتماد موقت
بعد از بارگذاری مدارک لازم در سایت اینماد و احراز مالکیت سایت از طریق کدی که سایت اینماد در اختیار صاحب سایت قرار می دهد و تائید اولیه به صاحب سایت گواهی نماد اعتماد موقت داده میشود که بدون ستاره است و به مدت مشخصی اعتبار دارد.
نماد اعتماد یک ستاره
بعد از بررسی کامل سایت و دارا بودن تمام شرایط مورد نیاز سامانه تجارت الکترونیک اعم از مجاز بودن محصولات، غیر شرعی و اخلاقی نبودن تصاویر سایت (تبعیت از قوانین جمهوری اسلامی ایران) دارا بودن صفحاتی در مورد مکان فروشگاه و اطلاعات تماس به سایت، نماد اعتماد یک ستاره اعطا می شود.
نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
نماد اعتماد دو ستاره بالاترین درجه اعتماد خرید اینترنتی برای کسبوکارهای آنلاین میباشد. تعداد ستارههای بالاتر نشان دهنده سطح بالاتر اعتماد و کیفیت بهتر عملکرد وبسایت شماست. نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره در حال حاضر بالاترین درجه قابل اعطا از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ایران است.
برای تهیه نماد اعتماد دوستاره چک لیستی از سمت اینماد ارائه میشود که باید تکمیل گردد، که لازمه آن داشتن گواهینامه امنیتی (SSL) میباشد.
تفاوت انواع اینماد در چیست؟ میتوان گفت تنها تفاوت نماد تک ستاره و دو ستاره داشتن گواهینامه (SSL) است. نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره یعنی نه تنها وبسایت شما معتبر است، بلکه از لحاظ امنیتی هم در سطح بسیار بالایی است. در ادامه اموزش ثبت نام و دریافت اینماد را با هم بخوانیم.
شرایط گرفتن اینماد برای سایت
برای دریافت اینماد برای سایت ابتدا باید یک سایت فروشگاهی (بهترین سایت های فروشگاهی) داشته باشید.
یعنی در سایت خود حداقل یک محصول داشته باشید تا امکان ثبت سفارش و افزودن به سبد خرید را داشته باشد. حتما باید محصولی که در سایت وجود دارد، دارای قیمت و توضیحات کاملی باشد. همچنین نماد اعتماد به نام مالک دامنه ثبت میشود.
دامنه چیست؟در دنیای کامپیوتر و اینترنت هر سایت آی پی (IP) خاص خود را دارد و برای راحتی و دسترسی آسانتر بجای آی پی دامنه های اسمی جایگزین شدند.
در صورتیکه کاربر حقیقی باشید اینماد نیز بصورت حقیقی صادر میشود و میبایست حداقل ۱۸ سال داشته باشید. اما در صورتیکه کاربر حقوقی باشید، اینماد به نام شرکت و یا مدیرعامل شرکت صادر میشود.
در حال حاضر نماد اعتماد به مدت دوسال به کاربران ارائه میشود، و پس از دوسال امکان تمدید مجدد آن وجود دارد.برای مطالعه بیشتر درباره دامنه، مقاله دامنه چیست را از دست ندهید.
توصیه شرکت وب تو نت
مسلما برای اینماد اقدام کردید که بتوانید درگاه بانکی برای فروشگاه آنلاین خودتان تهیه کنید پس حتما قبل از اینکه اینماد بگیرید به بانک مدنظرتون مراجعه کنید و بپرسید که برای دریافت درگاه بانکی چه نوعی از اینماد نیازه تا بعد از تهیه اینماد مجددا مجبور نشید مدل متفاوتی بگیرید.
چگونه اینماد بگیریم؟
جهت گرفتن اینماد برای سایت ابتدا وارد لینک سایت https://enamad.ir شوید و بصورت حقیقی و یا حقوقی ثبتنام کنید. پس از ثبت اطلاعات کدی نمایش داده میشود، که باید کد را با شماره همراه خود از طریق پیامک به شماره نماد ارسال کنید.
نکته مهم اینجاست زمان ثبت نام باید حتما شماره همراه به نام مالک سایت باشد.(شماره تماس با کد ملی شما چک میشود)
بعد از وارد شدن به سایت اینماد از بخش منو سایت گزینه کسبوکارها بخش ثبت نام و ورد به پنل کاربری و کلیک کنید تا وارد صفحه زیر بشید.
روی گزینه آبی رنگ ورود از طریق پنجره واحد تجارت الکترونیکی کلیک کنید تا وارد بخش زیر بشید.
در عکس بالا دو قسمت و با علامت + قرمز رنگ براتون مشخص کردیم.برای ورود به بخش اینماد باید ابتدا روی ورود در قسمت بالا کلیک کنید.با کلیک روی + پایین بدون اینکه از قسمت اول وارد بشید با این پیغام مواجه میشید.
روی گزینه ورود اول کلیک میکنید و با انتخاب ورود با رمز ثابت یا رمز یکبار مصرف مواجه میشید که تو کادر پایین نوشته ثبت نام، نیازه با کلیک روی ثبت نام پروسه ثبت نام در سامانه اینماد را شروع کنید.کد ملی و شماره تماسی که با کد ملی شما همخوانی داشته باشد یعنی شماره تماسی و وارد کنید که به نام خودتون باشه و کد امنیتی و دقیقا مثل تصویر امنیتی وارد کنید و روی کلید مرحله بعد کلیک کنید.
اگر کد ملی و شماره تماس همخوانی داشته باشند وارد صفحه زیر میشید.که نیازه برای خودتون رمز عبور انتخاب کنید و یک کد احراز تایید به شماره ای که وارد کردید ارسال میشه که نیازه به همراه تاریخ تولدتون واردش کنید. تمام اطلاعات و دقیق وارد کنید چون با سیستم ثبت احوال تمام اطلاعات شما چک و ارزیابی میشه و اگر اطلاعاتی تداخل داشته باشه و یا غلط باشه امکان ادامه نخواهید داشت.
با انجام درست مراحل به صفحه ورود منتقل میشید که با وارد کردن اطلاعات خواسته شده شمارو به صفحه زیر منتقل میکنه.
نقش شما همونطوری که میبینید مشخص شده و حالا وقتشه که روی ورود پایین و دوباره نام کاربری و رمز عبورتون رو وارد کنید تا به پنل اصلی اینماد و درخواست های الکترونیکی و مجوزها دسترسی پیدا کنید.
این پنل با شما و شما باهاش خیلی کارا دارید و بهتره به همه چیش عادت کنید.گاهی مشکلات پنجره اینترنتی گاهی …. .
خلاصه اینکه صبر ایوب خودتون رو تقویت کنید و با قدرت ادامه بدید.
شروع درخواست اینماد
طبق عکس زیر روی گزینه یک کلیک کنید و از منو باز شده روی گزینه دو کلیک کنید و از صفحه ای که براتون باز میشه گزینه سوم انتخاب کنید تا مراحل و باهم دیگه یکی یکی جلو ببریم.
زحمت اینماد و از دوش خودتون بردارید:میتونید با شماره 02122082258 تماس بگیرید و درخواست تهیه اینماد خودتون رو به افراد حرفه ای بسپارید تا حسابی تو زمانتون صرفه جویی بشه.
از این قسمت به بعد آموزش مراحل دریافت اینماد و نشون میده که شامل :
1: اطلاعات هویتی
2: اطلاعات کسب و کار
3: دسترسی فنی
4: قانونمندی کسب و کار
5: اطلاعات تماس
6: تعهد نامه
7: پرداخت تعرفه
8: دسترسی و امکانات
مرحله اول تهیه اینماد
بخش اطلاعات هویتی
تو این بخش شما باید اطلاعات هویتی خودتون رو چک کنید تا با چیزی که در سیستم میبینید کاملا مطابقت داشته باشه،درصورت عدم تطابق پیغام زیر به شما کمک میکنه
اطلاعات هویتی شما از سامانه احراز مشتریان تجارت الکترونیکی (اِمتا) به صورت زیر دریافت شده است. لطفاً در صورتی که نیاز به تغییر یا به روزرسانی دارد از طریق لینک زیر، در پنل کاربری سامانه اِمتا اقدام نموده و مجدد وارد سامانه اینماد شوید.سامانه اِمتا: https://emta.ecsw.ir
در صورت تایید دکمه مرحله بعد و کلیک میکنید تا به بخش اطلاعات کسب و کار برسید.
مرحله دوم اطلاعات کسب و کار
این بخش شامل سه قسمت اصلی هست :
1: حالت های خاص کسب و کار2: آدرس دامنه3: نام کسب و کار
اینماد به ۴ دسته زیر تقسیم میشود:
اینماد بدون ستارهاینماد یک ستارهاینماد دو ستارهاینماد سه تا پنج ستاره
نماد اعتماد بدون ستاره؛ برای کسبوکارهای خرد
اگر تعداد تراکنشهایتان کمتر از ۱۰۰ عدد در ماه است و مبلغ آن بیشتر از ۱۰۰ میلیون تومان نمیشود میتوانید برای دریافت نماد اعتماد بدون ستاره اقدام کنید. به گفتهٔ روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، صدور نماد اعتماد بدون ستاره کمتر از ۱۰ دقیقه زمان میبرد.
نماد اعتماد یک ستاره؛ برای کسبوکارهای کوچک
بعد از بیشترشدن مبلغ تراکنشهایتان از ۱۰۰ میلیون تومان، باید برای دریافت نماد اعتماد یک ستاره اقدام کنید. بیشتر کسبوکارهای اینترنتی نماد اعتماد یک ستاره دارند و برای فعالیت کسبوکارهای کوچک کفایت میکند.
نماد اعتماد دو ستاره؛ برای کسبوکارهای کوچک و بزرگ
در صورتی که سایتتان گواهینامه SSL معتبر داشته باشد میتوانید برای دریافت نماد اعتماد دو ستاره درخواست دهید.
نماد اعتماد سه ستاره تا پنج ستاره؛ برای کسبوکارهای بزرگ
برای دریافت نماد اعتماد سه ستاره تا پنج ستاره باید در طرح رتبهبندی کسبوکارها شرکت کنید. در این طرح به فروشگاههای اینترنتی براساس میزان پاسخگویی و رسیدگی به شکایات، وضعیت مالی، داشتن پرونده مالیاتی، میزان تخصص و تحصیلات هیئت مدیره و موارد دیگر نماد اعتماد سه تا پنج ستاره اعطا میشود.خوب است بدانید که شرکت در این طرح کاملا اختیاری است و میتوانید با نماد اعتماد یک یا دو ستاره بدون هیچ محدودیتی به فعالیت خود ادامه دهید.
حالت های خاص کسب و کار
شامل سه قسمته در زمان ثبت نام ولی در حالت کلی 5 حالته و شما میتونید به مرور اینماد خودتون رو ارتقا بدید.
تو قسمت بالا تمام موارد و براتون توضیح دادم.
بعد از انتخاب اسکرول موس رو به سمت پایین بکشید تا به قسمت آدرس دامنه و نام کسب و کار برسید.
فقط توجه داشته باشید یک سایت با دامنه دات کام و دات آی آر برای هر کدوم به یک درخواست اینماد مجزا نیاز دارد و بهتر است سایتتون با یک دامنه بالا بیاد تا نیاز نباشه برای هر دو دامنه یک سایت اینماد جداگانه تهیه کنید.
برای مثال:
www.sitedar.com
www.sitedar.ir
اگر بخوایم برای سایت وب تو نت اینماد بگیریم باید برای هر کدوم از اینها یک عدد تهیه کنیم و اینماد دامنه دات کام (com.) شما بر روی دامنه دات آی ار (ir.) شما کار نمیکند.
برای اینکه سریعتر تو کسب و کارتون پیشرفت کنید سعی کنید از نام دامنه تک سیلابه یا تک بخشی با مفهوم استفاده کنید.
مرحله سوم دسترسی فنی
تو این قسمت نیازه کمی درک از سایتی که براتون طراحی شده و هاستتون داشته باشید.
برای مثال ایمیل info@khodromoon.com ایمیل مخصوص هاست شماست که نیازه تو بخش هاستتون این ایمیل و بسازید که آموزشش طبق عکس زیر میتونه کمکتون کنه.
مرحله اول:
کلمه email داخل باکس سرچ هاستتون تایپ کنید تا گزینه Email Accounts ببینید، کلیک کنید تا وارد مرحله دوم بشیم.
مرحله دوم:
تو این بخش دکمه create یا ساختن رو میزنیم تا وارد بخش سوم و بخش آخر بشیم.
مرحله سوم:
تو این بخش کافیه قبل اسم هاستتون کلمه info بنویسید و پسورد انتخابی خودتون رو وارد کنید و دکمه create رو بزنید.
توجه: دکمه Edit Setting بزنید تا بتونید حجم مدنظری که میخواید برای ایمیل هاستتون اختصاص داده بشه رو تعین کنید تا در صورت پر مشغله بودن ایمیل هاستتون تمام فضای هاست شمارو پر نکنه.(75 الی 100 مگابایت کافیه !)
بعد از انجام مراحل بالا میتونید ایمیل ساخته شده را به اینماد بدید تا براتون یک ایمیل تایید بفرسته و برای وارد شدن به بخش ایمیل هاستتون کافیه تو قسمت آدرس بار مرورگرتون دامنه خودتون + / + webmail وارد کنید.
www.your-domain.com/webmail
نحوه هماهنگ سازی ایمیل هاست با پنل مدیریت وردپرس
نام کاربری ایمیل شماست و پسورد انتخابی خودتون وارد کنید تا وارد بخش ایمیل هاستتون بشید تا بتونید از این قابلیت هاستتون نهایت استفاده را ببرید.
بخش بعدی قسمت فنی اینماد بخش قرار دارن یک فایل در ریشه اصلی سایت شماست که کافیه وارد هاستتون بشید و گزینه File manager > Public html بزنید و داخل این بخش طبق ویدیو زیر فایل مدنظرتون رو ایجاد کنید و متا تگ را هم قرار بدید تا کار بخش فنی تمام بشه.
برای دانلود ویدیو روی آموزش بخش فنی اینماد کلیک کنید.
مرحله چهارم قانونمندی کسب و کار
میشه گفت این قسمت اگر کسب و کارتون در حد سوپر مارکت های زنجیره ای نباشه پروسه سختی نیست، یکسری از عناوین مشاغل نیاز به تایید بازرسی دارند و تو این قسمت بهتره که تمام طالاعات کسب و کارتون نزدیکتون باشه.
تو این بخش نیازه که در مرحله اول عنوان کسب و کارتون از منو باز شو انتخاب کنید و بعد به بخش نحوه فروش رشته فعالیت میرسید که نیازه نحوه فروش خودتون و از 3 نوع مدل زیر انتخاب کنید:
فروش مستقیم (غیرسکویی)فروش غیرمستقیم (سکویی)فروش مستقیم و غیرمستقیم (ترکیبی)
فروش مستقیم (غیرسکویی):
در فروش مستقیم، فروشنده کالایی را از شرکت خریداری میکند و آن را مستقیماً به مصرفکنندگان میفروشد، یا شخصی کالاهایی را تولید میکند و مستقیماً بدون هیچ واسطهای به مصرفکنندگان میفروشد.
مورد دیگری که فروش مستقیم را منحصر به فرد و متفاوت از سایر روشهای فروش میکند، این است که در یک محیط غیر خردهفروشی انجام میشود. فروش مستقیم در مکانی مانند خانه، مکان عمومی، محل کار، به صورت آنلاین و … صورت میگیرد.
در فروش مستقیم، هم شرکت مادر و هم فروشنده سود بالایی در مقایسه با سایر اشکال کسب و کار به دست میآورند زیرا واسطهای وجود ندارد. این یک روش اساسی و اصلی فروش است که توسط چندین شرکت استفاده میشود. بنابراین، اگر قصد همکاری با شرکتی را دارید که از این روش برای فروش استفاده میکند، خوب است که این مقاله را بخوانید.
تعریف فروش مستقیم:در فروش مستقیم، فروشنده مستقیماً با مشتری تماس گرفته و محصولاتی را در محیط غیر خردهفروشی مانند ملاقات با آنها در خانه یا مکانهای عمومی به فروش میرساند.
فروش غیرمستقیم (سکویی):
فروش غیرمستقیم عبارت است از فروش یک کالا یا خدمات توسط شخص ثالث، مانند شریک یا شرکت وابسته ، به جای پرسنل یک شرکت. فروش غیرمستقیم ممکن است همراه با تلاش های فروش مستقیم یک شرکت استفاده شود یا ممکن است به جای استخدام کارکنان فروش استفاده شود. فروش غیرمستقیم اغلب از طریق فروشندگان، مانند فروشگاه های تخصصی و خرده فروشی های بزرگ انجام می شود.
به طور خلاصه:
کسی که اجناس شخص یا برند دیگه ای را میفروشه و کاملا واسطه هست مانند سوپر مارکت ها.
فروش غیر مستقیم چگونه کار می کندفروش غیرمستقیم می تواند به یک شرکت اجازه دهد تا بدون نیاز به استخدام پرسنل فروش بیشتر، فروش را به سرعت افزایش دهد. شرکت ها اغلب زمانی به فروش غیر مستقیم متوسل می شوند که تقاضا برای محصول از توانایی شرکت برای استخدام فروشندگان شایسته بیشتر باشد، یا زمانی که قیمت محصول برای توجیه نیروی فروش زیاد آنقدر پایین است. استفاده از یک استراتژی فروش غیرمستقیم نیز از این جهت کارآمد است که اجازه می دهد هزینه مربوط به فروش متناسب با میزان موفقیت یک فروشنده باشد.
فروش مستقیم و غیر مستقیم(ترکیبی): ترکیب دو مدل بالا به صورتی که شما همزمان فروشتون به صورت غیر سکویی و سکویی هست.
در قسمت بعد اطلاعات مجوزتون را وارد میکنید و اگر دسته بندی شغلی شما جزو موارد بدون بازرسی باشد به راحتی متونید از این مرحله عبور کنید و یک جورایی عبور از این مرحله به معنی دریافت اینماد هست.
مرحله پنجم اطلاعات تماس
این قسمت کافیه اطلاعات تماس کسب و کارتون را وارد کنید.
پست الکترونیکی: این بخش به نظر بنده بهتره که یک ایمیل برای سایت خودتون به صورت مجزا بسازید تا کاملا برای استفاده از این قسمت باشد.شماره تلفن ثابت(با کد): این قسمت شماره تماس کسب و کارتون را وارد کنید و یک کد در قسمت پایین هست که نیازه با شماه ای که بهتون میگه تماس بگیرید و در قسمتی که ازتون کد میخواد، کدی که بهتون داده را وارد کنید.کد پستی: کد پستی محل کسب و کارتونآدرس: آدرس محل کسب و کارتوناطلاعات تکمیلی: ساعاتی که در محل کسب و کارتون حضور دارید را وارد کنید.
مرحله ششم تعهد نامه
برای دانلود متن تعهد نامه روی دکمه دانلود تعهد نامه اینماد کلیک کنید.
در این بخش کافیه تیک گزینه میپذیرم بزنید و به بخش بعدی مراجعه کنید.
مرحله هفتم پرداخت تعرفه
تو این قسمت کافیه با توجه به مبلغ مدل اینماد انتخابی شما پروسه پرداخت را انجام بدید که پروسه اینماد معمولی در تاریخ دی 1402 مبلغ 175/000 تومان می باشد.
مرحله هشتم دسترسی ها و امکانات
بعد از پرداخت به بخش بعدی (بخش دسترسی و امکانات) منتقل میشید، در صورت عدم انتقال روی گزینه مرحله بعد کلیک کنید و از اینمادتون استفاده کنید.
نحوه درج اینماد در سایت
با توجه به تصویر بالا بهتون آموزش میدم که چجوری متیونید کد بالارو در سایتتون قرار بدید تا بتونید از اینمادتون در سایت استفاده کنید.
توجه: نمایش اینماد در سایتتون بعد از درج ک ممکنه یک الی دو روز طول بکشه.
توجه: اینماد شما با فیلتر شکن نمایش داده نمیشود.
توجه: اینماد باید بدون هر گونه تغییری اعمال شود و در صورت هرگونه تغییر امکان شکایت از طریق مراجع قضایی دولتی برای شما وجود دارد.
روی گزینه دانلود ویدیو آموزش نحوه قرار دادن کد اینماد کلیک کنید.
نتیجه گیری:
پروسه اینماد میتونه گیج کننده و گاهی اذیت کننده باشه،شما با سپردن اینکار به افراد حرفه ای در شرکت وب تو نت اینماد خودتون رو در کمترین زمان و با تعرفه ای معقول تحویل بگیرید.
مشاوره رایگان اینماد
با تماس با شماره های زیر میتونید از مشاوره رایگان اینماد شرکت طراحی سایت وب تو نت استفاده کنید.
تلفن ها:
همین الان در سامانه تیکت شرکت وب تو نت سفارش ثبت کنید
مشاوره رایگان (داخلی 1)